14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 15:58

Ознака: конфликтите

Ковид-19 може да ги разгори конфликтите

Проекциите засновани врз податоци за економски развој покажуваат зголемен ризик од внатрешно насилство во кревки држави, поттикнат од зголемувањето на цените и падот на...