Ознака: Конференција за европска безбедност

Лавров: На Европа ѝ се заканува кошмар на вооружен конфликт

На конференцијата за европска безбедност во Шведска, Лавров ја презентираше идејата за нов европски безбедносен пакт за да се обиде да го спречи НАТО...

Шекеринска ќе се обрати на Конференцијата за европска безбедност во Минхен

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во Минхен, СР Германија ќе учествува и ќе се обрати на Конференцијата за европска безбедност, организирана од Европскиот...