Ознака: конференции

Дозволено е одржување конференции без ограничување на бројот на учесници

Владата денеска ги донесе измените и дополнувањата на протокол за одржување на седници на органи на управување и конференции, според кој бројот на учесници...

НБА воведува куп, укинува финале по конференции?

Еден од предлозите за укинување на конференциските финалиња би значело дека двете најдобри екипи можат да се сретнат во финалето, па дури и да...

Реката Драгор претворена во депонија

Во деновите кога во Битола на разни нивоа и конференции на еколошките здруженија и организации постојано се дебатира за зачувување и заштита на животната...