30 C
Skopje
19.9.2018 - 17:15

Ознака: контраудар

Кина им подготвува контраудар на САД

Она што веќе е очигледно е дека во таквата трговска војна на Америка со Кина, Трамп би останал без поддршка од своите европски сојузници,...