Ознака: контакт центар

Промовиран „Глобал СОС“ – контакт центар за граѓаните за итни ситуации...

Во Министерството за надворешни работи денеска беше промовиран контакт центарот за итни ситуации, наречен „Глобал СОС“, за сите граѓани на Македонија, преку кој можат...