22.8 C
Skopje
12.6.2021 - 21:39

Ознака: Конспирациите

Конспирациите се шират побрзо и од вирусот

Што уште треба да се случи за конечно сите да ги сфатат опасноста и сериозноста на заразата од ковид-19?! И по една година живот...