Ознака: Конрад Аденауер

Ѓуровски: Кина е системски конкурент на НАТО и западниот свет

Канцеларијата на фондацијата „Конрад Аденауер“ во Северна Македонија во соработка со канцеларијата на фондацијата „Конрад Аденауер“ во Црна Гора организираа онлајн-дискусија на тема „Стратегијата...