36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 18:47

Ознака: Конкурсот за краток расказ на „Нова Македонија“

Ги имаме најдобрите раскази за 2019 година

Избрани добитниците на Конкурсот за краток расказ на „Нова Македонија“ Комисијата за време на двонеделното разгледување и препрочитување на пристигнатите ракописи се водеше од следните...