25 C
Skopje
18.10.2019 - 16:05

Ознака: конкурентен

Се бараат насоки за создавање конкурентен агросектор

На Македонија, меѓу другото, ѝ недостигаат економски одржливи рурални заедници што ќе придонесат кон развојот на земјоделството Во земјата има неконзистентна земјоделска политика, а субвенциите...