Ознака: конкретни ефекти

Видливост и конкретни ефекти за граѓаните

Според најавите, новата методологија треба да биде објавена токму денеска од страна на Европската комисија (ЕК). Францускиот амбасадор Кристиан Тимоние вели дека новата методологија...