2.8 C
Skopje
27.10.2021 - 9:57

Ознака: Конзулски живот

Конзулскиот живот во Скопје во почетокот на 20 век

На крајот на 19 и почетокот на 20 век се развил богат конзулски и дипломатски живот во Скопје. Особено на почетокот на 20 век,...