27.8 C
Skopje
27.9.2021 - 20:24

Ознака: конгресменка

Конгресменка обвинета дека нарачала убиство на сопругот

Бразилската конгресменка Флорделис де Суза е обвинета дека го нарачала убиство на нејзиниот сопруг пасторот Андерсон до Карма. Тој бил застрелан повеќе од 30...