2.6 C
Skopje
29.1.2020 - 10:57

Ознака: конгресен центар

Конгресниот центар „Александар Македонски“ повторно ќе стане Универзална сала

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ - Скопје. Името на...