31.2 C
Skopje
17.9.2019 - 15:21

Ознака: конвертибилни марки

За жените нема место на конвертибилните марки

Сараевскиот отворен центар (СОЦ) испратил допис до Централната банка на Босна и Херцеговина во кој се предлага на банкнотите на оваа држава да се...