17.8 C
Skopje
26.9.2021 - 23:17

Ознака: „Комунистичка интима“

Три прашања за Преспанската спогодба

Во денешниов текст ќе се задржам повеќе на Преспанската спогодба, иако аргументите што ќе ги изнесам тука, еднакво важат и за другите договори/документи што...