Ознака: комунална хигиена

И администрацијата на „Комунална хигиена“ денеска ќе чисти ѓубре

И администрацијата на јавното претпријатие „Комунална хигиена“ денеска ќе се вклучи во акција за чистење на централното градско подрачје, а по повод Глобалниот ден...

Дезинфицирани и заменети контејнери во пет општини во Скопје

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ - Скопје во текот на изминатите неколку недели изврши перење и дезинфекција на контејнери во повеќе скопски општини. Во оваа...

Дежурни служби ќе чистат во викендите

Општината Карпош засилено ќе се ангажира за подобрување на комуналната хигиена, а за таа цел воведува дежурни служби за одржување на хигиената и за...