24 C
Skopje
21.9.2018 - 22:00

Ознака: компјутерска

ВАР би бил блескава иднина за ракометот

Според Брестовац, судиските грешки би биле сведени на минимум, Јагањац смета дека ВАР би требало да се користи и во ситуации на престап, чекори...