9.8 C
Skopje
27.11.2021 - 23:52

Ознака: комитет за секторот транспорт

Димитров претседаваше со 6-от состанок на Секторскиот мониторинг комитет за транспорт...

Денеска се одржа шестиот по ред Мониторинг комитет за секторот транспорт, животна средина и климатска акција, со кој што претседаваше заменик претседателот на Владата...