13.8 C
Skopje
21.9.2021 - 7:35

Ознака: Комисија за спречување и заштита од дискриминација

Мрежата за заштита од дискриминација бара транспарентен избор на членови на...

Мрежата за заштита од дискриминација остро ја осудува одлуката на Владата со која се одбива предлогот на граѓанските организации за транспарентна и инклузивна постапка...