Ознака: Комисијата за надзор

Усвоен шестмесечниот извештај од надзорот над АКМИС системот во судовите

Осум судови во државата биле предмет на проверка на Комисијата за надзор во насока на тоа дали и колку се применува АКМИС системот. Според зборовите...