11.6 C
Skopje
6.4.2020 - 11:15

Ознака: комерцијализација

Постои можност за проширување на повикот за комерцијализација на иновации

Интересот на компаниите за повикот за кофинансирани грантови за комерцијализација на иновации е голем и до вчера имало вкупно 811 регистрации и подигнувања на...