23.7 C
Skopje
17.7.2019 - 10:58

Ознака: комедии

Две кoмедии за Денот на шегата во Кратово

Светскиот ден на шeгата, 1 Април, во Кратово ќе биде одбележан со две претстави во продукција на театарот „Провокација“ од Скопје. Во Мултимедијалниот центар Кратово денеска,...

Пет романтични комедии за кои зборуваат сите

Благодарение на успехот на „Самрак сага“, на почетокот од оваа деценија во киносалите почнаа повеќе публика да привлекуваат романтични фантазии наменети за младата публика,...