6.8 C
Skopje
29.1.2020 - 14:00

Ознака: Комар(ец)-ситуации

Комар(ец)-ситуации

Работава секако не е за шега, но и самата констатација дека со месеци не можеме да се справиме со јато женски комарци (негде прочитав...