-6.2 C
Skopje
25.1.2022 - 12:26

Ознака: колосек

Пандемијата целосно го извади спортот од колосек

ЕДНА ГОДИНА СВЕТОТ И КОРОНАВИРУСОТ Сите резултати, сите порази и победи сезонава не се реална слика за квалитетите и за можностите на спортистите. Ова што...

Слепа послушност за слеп колосек

Многу ситуации, реакции и настани на меѓународен план, по потпишувањето на договорите за добрососедство со Грција и со Бугарија, речиси директно ја поткопуваат амбицијата...