29.8 C
Skopje
27.9.2021 - 17:42

Ознака: колективен ум

Новото име се имплантира во колективниот ум

Оние што се поблиски до власта веќе и во приватни разговори ја нарекуваат државата Северна и како да се обидуваат да го нагласат тоа,...