6 C
Skopje
13.11.2018 - 21:56

Ознака: колачиња

Мечок скршил прозорец од автомобил и ги изел сите колачи

Мирисот на свежи колачиња привлекол мечок која во една планинска населба во Њу Џерси, насилно влегол во автомобил и сите ги изел. Единствени траги од...