Ознака: кока кола

Алтернативни начини за примена на „кока-колата“ во секојдневниот живот

Веројатно не сте знаеле дека „кока-колата“, освен како освежителен пијалак, можете да ја користите и за многу други работи. Една од состојките што се...

„Кока-кола“ го лансираше првиот алкохолен пијалак во Јапонија

„Кока-кола“ денеска во Јапонија го лансираше својот прв алкохолен пијалак, со вкус на лимон, во обид да освои нови пазари и потрошувачи. Американската компанија денеска...