8.8 C
Skopje
19.10.2021 - 23:53

Ознака: Кокан Пандиловски

Кокан Пандиловски не се откажува од „Триангл“

„Преку граница“ е насловена песната што неодамна ѝ ја претстави на јавноста познатиот македонски музичар Кокан Пандиловски, член на повеќе македонски рок-групи, меѓу кои...

Легендарната рок-група „Триангл“ повторно снима

Новите песни имаат весел призвук и наша цел е да ги расположиме луѓето во овие сиви времиња, па затоа и правецот по кој сега...