Ознака: кокан димушевски

Петто признание за Кокан Димушевски на „Тактонс“ во Нови Сад

На 17-то културно меѓународно биенале „Тактонс“, најважниот настан за тон-мајсторите од регионот, кое во организација на РТ Војводина се одржа минатиот месец, македонскиот композитор,...

Прва награда за Кокан Димушевски на биеналето Тактонс

На седумнаесеттото по ред културно меѓународно биенале Тактонс, најважниот настан за тон-мајсторите од регионот, македонскиот композитор, продуцент и клавијатурист Кокан Димушевски повторно е добитник...

Концерт на Кокан Димушевски во Кавадарци

Клавијатуристот на „Леб и Сол“ Кокан Димушевски, утре со почеток во 20.30 часот во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци, ќе одржи...