Ознака: кокалис

Уште еден функционер на Независни Грци со поддршка за Ципрас

Ќе гласам за доверба на владата, вели заменик министерот за земјоделство, Василис Кокалис од редовите на Независни Грци, во неговата писмена изјава до медиумите,...