10 C
Skopje
19.10.2020 - 22:40

Ознака: Козица

Празнувањето на Ѓурѓовден во Козица – многувековна традиција

На овој ден целото село се вклучувало во оваа прослава, а најдобар сведок на долгата традиција е и една фотографија стара 125 години, на...