30.4 C
Skopje
20.7.2019 - 14:12

Ознака: Коенигсег

Најбрзите автомобили низ историјата

Уште со производството на првите автомобили со наједноставни и примитивни мотори, постојат луѓе што биле посветени да создадат најбрзо возило на светот. Со текот...