20.8 C
Skopje
1.10.2020 - 16:44

Ознака: Коелјо

„Хипи“ на Коелјо – хит на читателската публика

Само неколку месеци по првата објава на еден од најголемите хитови, романот „Хипи“, долгоочекуваната нова книга на миленикот на читателската публика Пауло Коелјо, го...