14.8 C
Skopje
19.6.2019 - 7:27

Ознака: код

Традицијата е код, традицијата е течение

Под мотото „Традицијата е код, традицијата е течение“ вечерва, во 20 часот, во ликовната галерија при центарот за култура „Марко Цепенков“ ќе биде отворена...

Косово губи милиони евра бидејќи не користи сопствен телефонски код

Користењето на телефонскиот код на Монако (+377) во изминатите 18 години од прогласувањето на независноста на Косово, го чинело косовскиот Телеком над 200 милиони...