Ознака: кодекс за етичко однесување

Функционерите потпишаа кодекс дека ќе се однесуваат етички

На седница на Владата денеска беше потпишан Кодексот за етичко однесување на носителите на јавни функции. По тој повод, заменик-претседателот на Владата задолжен за...