Ознака: ковид 3

Исплатени 23,5 милиони евра од кредитната линија „Ковид 3”

Од бескаматната кредитна линија „Ковид 3”, која се реализира со финансиска поддршка од Европската Унија преку активноста ЕУзаОтпорност од ИПА програмата, заклучно со 5...