20.8 C
Skopje
25.6.2021 - 5:33

Ознака: ковид-центри

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 17 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 17 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 257 лица сомнителни и потврдени за...

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 18 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 18 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 230 лица сомнителни и потврдени за...

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 22...

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 22 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 263 лица сомнителни и...

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 30 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 30 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 283 лица сомнителни и потврдени за...

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 22 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 22 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 279 лица сомнителни и потврдени за...

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 34 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 34 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 338 лица сомнителни и...

Низ болниците се хоспитализирани 883 ковид-пациенти

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ Македонија е...

Во скопските болници се лекуваат 379 ковид-пациенти, голем дел се на...

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 17 нови пациенти поради компликации од коронавирусот, информираат од Министерството за здравство. Од таму додаваат...

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 35 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 35 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 348 лица сомнителни и потврдени за...

Поради компликации примени 20 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 20 нови пациенти поради компликации од коронавирусот, информираат од Министерството за здравство. Од таму додаваат...