16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 6:13

Ознака: ковид-центри

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 311 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 311 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. Според...

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа хоспитализирани 17 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 17 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 203 лица сомнителни и потврдени...

Нови 59 пациенти хоспитализирани во ковид центрите во Скопје

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 59 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 473 лица сомнителни и потврдени...

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 920 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 920 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. Според извештаите...

Нови 34 пациенти за 24 часа хоспитализирани во ковид-центрите во Скопје

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 34 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 587 лица сомнителни и потврдени...

Во ковид-центрите во Скопје хоспитализирани нови 42 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 42 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 702 лица сомнителни и...

Лекувањето по телефон на вагата на Хипократ

ПАНДЕМИЈАТА НАМЕТНА ЕДНА ПОИНАКВА ДИСТАНЦА МЕЃУ МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ И ПАЦИЕНТИТЕ ШТО ТРАЕ ЦЕЛА ГОДИНА Ваквиот превентивен начин на лекување останал од минатогодишната владина препорака, кога...

Во болниците во земјава се лекуваат 795 ковид-пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 795 пациенти, од кои 303 се леуваат во болниците во Скопје. Во останатите градови бројот на ковид-пациенти...

Во болниците низ Македонија се лекуваат 667 заразени со коронавирус

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава...

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 30 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 30 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 256 лица сомнителни и потврдени...