14.8 C
Skopje
18.6.2021 - 3:38

Ознака: ковид-пречки

Како економскиот интерес на сериозни држави совладува ковид-пречки во интерес на...

И покрај предвидувањата од почетниот период на глобалната економска криза, кинеските синџири на снабдување на германската економиja сѐ уште опстојуваат. И обратно, опстојуваат и...