1.4 C
Skopje
16.12.2019 - 1:47

Ознака: кобни грешки

Реваншизмите се враќаат како бумеранг

Луѓето што се отиснуваат во политичките врвови за да прават какви било реваншизми и одмазди, не смеат да го прават тоа. Ни да помислат....