11 C
Skopje
22.10.2020 - 13:58

Ознака: Коалицијата за борба против гладта

Претседателските кандидати во борба против гладта

Коалицијата за борба против гладта организира свечена церемонија на која се поканети претседателските кандидати, кои треба да потпишат свечена изјава, со која доколку би...