20.8 C
Skopje
15.6.2021 - 14:31

Ознака: Книжевните

Книжевните аналитичари тврдат дека Шекспир бил бисексуалец?!

Новите сознанија за Вилијам Шекспир ќе бидат објавени во книга до крајот на годинава, а најконтроверзното откритие е дека во текот на 34-годишниот брак...