Ознака: книжевна вечер

Книжевна вечер „Зборот на Конески“ во Струмица

Друштвото за наука, литература, култура и уметност „Иван Василевски“ од Струмица утре, 25 јуни, во Амфитеатарот во Градскиот парк ќе одржи книжевна вечер „Зборот...