5.8 C
Skopje
25.10.2021 - 0:07

Ознака: книжевен проект

„Едни на други“ – мало чудо во големата пандемија

Писателите од регионот спонтано се поврзуваат Писателите од регионот: Алек Попов, Јовица Ачин, Ана Ристовиќ, Ферида Дураковиќ, Вил Фирт, Игор Ремс, Кемал Мусиќ, Давид Кецман,...