7.8 C
Skopje
20.10.2021 - 2:34

Ознака: книжарници

Малите француски книжарници се борат за опстанок

Француските книжарници, затворени на 18 март, почнаа со работа бидејќи Владата се обидува да најде рамнотежа меѓу потребата да ја оживее економијата и ризикот...

Град во кој ноќното читање е попопуларно од одење во бар

Ако сметате дека работното време на книжарниците е прекратко, можеби решението е да го посетите Тајпеј Можноста луѓето да читаат книги без обврска да ги...

Книжарници, не книжари!

Време е за одбирање подароци. Па, ајде да почнеме да размислуваме. Или, еве, како размислува една моја сосетка. - За сестра ми знам што да...

Градски улици или слепи сокаци

Ги сакам белградските улици, и тоа не само незаобиколната Кнез Михајлова, затоа што таму буквално на секој чекор имате понекоја книжарница, а отворањето на...