5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 22:35

Ознака: Кнауф

Кнауф 25 години во чекор со светските трендови во градежништвото

Во Струга вчера традиционално по 25-ти пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани...

Компанијата „Кнауф“ го промовираше новиот производ „Соникборд“

Германскиот гигант „Кнауф“ денеска во Кичево го промовираше својот нов производ, преграден ѕид со подобрена изолација и носивост “Соникборд“. Производ кој на македонскиот пазар...