36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 19:28

Ознака: клучен аспект

Одбраната е клучен аспект за успех

Естонија е шутерска селекција со 4-5 ниски играчи, па просекот од три поени ќе има големо значење. Треба да ни биде јасно и тоа...