18.8 C
Skopje
13.6.2021 - 20:03

Ознака: клупска стратегија

Зошто клупската стратегија на Металург е и национална

Богатството на човечките ресурси и концептот за просперитет на нашиот спорт број 1 Трендот на премрежињата кај нас, кој силно се рефлектира и на спортските...