Ознака: Клиничка болница

Во штипската Клиничка болница работат сите апарати, освен за операции на...

Во штипската Клиничка болница работат сите апарати, освен апаратот за операции на катаракта на Очното одделение. Директорот на Клиничка болница-Штип, Ален Ѓеорѓијев појаснува дека...

Групно се дрогираат среде бел ден на јавно место

Иако во Битола во моментот никој не може да каже колку точно има зависници од дрога, очигледно е дека нивниот број од ден на...

Медицинска компликација причина за смртта на родилка во КБ Штип

Завршен е извештајот за случајот со родилката која во јуни почина во Клиничката болница во Штип и пред два дена беше доставен до Министерството...

Филипче: Нови 80 вработувања во битолската клиничка болница

Министерот за здравство Венко Филипче денеска беше во посета на Клиничката болница во Битола, каде наскоро ќе бидат вработени нови 80 доктори и медицински...