Ознака: Климент

Григор Прличев за Свети Климент

Глаголење на христијанин од Македонија (1) Молитвата е разговор на човековиот ум со Бога. Спомни, Господи Исусе Христе, Боже наш, за милоста и Твоите добрини,...